Firmadetaljer

Bach Import blev startet 1. august 1975 af Jesper Hagen Bach i Sorø. Vi startede med engrossalg af sølvplet og tinvarer til guldsmede & isenkræmmere i Danmark.

Efter et par år fik vi stadig stigende efterspørgsel på sportspræmier, hvilket stadig er en væsentlig del af vores virksomhed.

I midten af 70´erne var salget af pokalbægre i sølvplet og messing for dyre til foreningerne, hvorfor der var behov for nye produkter.

Vi købte produktionsværktøjer fra en konkursramt sølvvarefabrik, som vi startede prøveproduktioner på i nye materialer.

Vores produktløsning var fremstilling i aluminium, der har en lav pris, som kan forarbejdes nogenlunde nemt og ikke mindst færdiggøres med en silkemat eller poleret overflade.

Efter over 30 års fremstilling i Danmark, har vi lagt vores produktion af alubægre og pokal cup´er til Sydøst Asien, så vi kan lagerføre i tilstrækkelige mængder – til de rigtige priser.

Vi har fra 1975 til 2006 været udelukkende engros-virksomhed, hvor vi har leveret til sportsbutikker, guldsmede og skomagere.
I de senere år, har vi også udbudt vores produkter på vores webshop www.pokalbutikken.dk, der har åbent døgnet rundt.

Alle vores varer indenfor emblemer, pins, medaljer, stofmærker, nøglesnore osv. bliver produceret i Kina – på fabrikker med høje kvalitetsstandarder og godkendte medarbejderforhold.

Vi lægger stor vægt på kvalitet, pris og punktlighed.

Vi giver derfor kun priser, hvor alt er inkluderet og varen bliver leveret til tiden.